Reference

Upoznajte “FINANCIAL DEVELOPMENT” menadžment tim

Saša Stanojević
Partner

Iskusni finansijski ekspert sa dokazanim iskustvom u reviziji, kontrolingu i upravljanju finansijama. Karijeru u finansijama započeo je revizijom, gde je radio kao revizor supervizor na mnoštvu statutarnih revizija i konsolidovanih finansijskih izveštaja, razumevanja entiteta, njihovog poslovanja i funkcionisanja unutrašnjih kontrola, koordinacije i obavljanja terenskih kontrola, kao i pružanju širokog spektra konsultantskih usluga lokalnim i multinacionalnim klijentima.

Kao direktor finansija u multinacionalnoj IT kompaniji, bio je odgovoran za funkcionalnost finansijskog i pravnog odeljenja. Njegova stručnost u upravljanju finansijama uključuje kontrolu, finansijsko planiranje, izveštavanje i budžetiranje.

Saša je fokusiran na razvoj i primenu finansijskih strategija koja podržavaju i obezbeđuju rast i napredovanje naših klijenata.

Gordan Bižić
Partner

Gordan je ključna osoba za optimizaciju poreza svih naših klijenata. On je neprocenjiv kada je u pitanju posmatranje svih aspekata poslovnih transakcija i njihovog poreskog uticaja. Kontinuiranim nadzorom poreskih propisa i edukacijom, Gordan stvara bazu znanja naših zaposlenih o najsloženijim poreskim transakcijama. Zahvaljujući ovom pristupu, pružamo kompletnu uslugu sagledavajići celokupno poslovanje naših klijenata kako bismo pružili najoptimalnije rešenje za njihov problem. 

Karijeru je razvijao kao računovođa u IT multinacionalnoj kompaniji. U karijeri je prošao sve nivoe računovodstva i poreskog savetovanja. Po završetku poreske akademije posvetio se poreskom savetovanju i edukaciji mlađih kolega. 

Gordan je fokusiran na poresko savetovanje i računovodstvo koji podržava sve aspekte poslovanja klijenta i pomaže im da ostvare svoje potrebe za rastom.

Marija Vojnović
Branch manager

Sa snažnim operativnim, finansijskim i računovodstvenim iskustvom, Marija je iskusni stručnjak za poslovno savetovanje sa idealnom kombinacijom znanja i iskustva u oblasti finansijskog, računovodstvenog i poreskog domena savetovanja. Vođena je strašću, sa uspehom u pružanju saveta velike vrednosti preduzećima svih veličina, poslovnim organizacijama ili preduzećima, preduzetnicima, institucijama i drugim neprofitnim organizacijama koje se bave širokim spektrom različitih delatnosti. 

Karijeru u računovodstvu započela je u računovodstvenoj kompaniji. Prošla je sve nivoe organizacije nakon što je unapređena u šefa poslovne jedinice. Njena odgovornost je koortinacija timova računovođa, kontrole pruženih usluga kao i edukaciju mlađih kolega. 

Marija je fokusirana na računovodstveno i poslovno savetovanje koji podržavaju sve aspekte poslovanja klijenta.