Financial Development čini tim eksperata iz svih oblasti poslovanja tako da CFO (Finansijskog direktora) usluge u oblasti finansijsko-poslovnog savetovanja nudimo u svim fazama postojanja kompanije. Svojim iskustvom iz specifičnih oblasti donosimo temeljna mišljenja pri izboru pravog rešenja. Ova usluga je pravi izbor za mlade kompanije radi podrške njigovom rastu i implementaciji finansijske strategije. Kao rukovodilac vaših finansija dajemo stručne smernice radi ostvarivanja poslovnih ciljeva.

CFO usluge

Financial development obavlja za vas sledeće CFO (Finansijskog direktora) usluge:

  • Finansijsko planiranje (Novčanih tokova i bilansa uspeha)
  • Pravno savetovanje
  • Budžetiranje
  • Finansijski due diligence
  • Interno izveštavanje
  • Izrada studije o transfernim cenama

Članovi našeg tima će biti u potpunosti upoznati sa vasim preduzećem i specifičnostima poslovanja kako bi iz svih uglova sagledali konkretan problem za koji ste nam se obratili. Svaki pojedinačni zahtev za nas predstavlja poslovni izazov kojem se profesionalno i odgovorno posvećujemo kako bi svojim klijentima pružili kvalitetnu konsultantsku uslugu. Partnerski odnost koji imamo sa našim klijntima je osnova koja je izgrađena korišćenjem naših konsultantskih usluga i posvećenosti koju im pružamo.

Konsultantske usluge u vezi sa posrednovanjem u saradnji sa bankama, pripremanjem dokumentacije za odobrenje kredita, prikupljanjem ponuda od strane više banaka i analizom potreba finansiranja preduzeća detaljno smo opisali na našem blogu – Sve što treba da znate o bankarskim kreditima u privredi.

Ukoliko želite da zatražite neobavezujuću ponudu ili imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Zatražite ponudu